måndag 11 februari 2013

Snölufs

Idag var det andra bullar med springviljan och direkt när jag vaknade kände jag att det skulle bli skönt att få springa idag. Särskilt som jag visste att jag hade en mycket stillasittande dag med anställningsintervjuer från start till mål. Ännu lite mer snö och ännu lite mer modd och allmänt slår men jag ignorerade det och lufsade framåt i maklig takt. Utan krav och utan måsten. I lugn och ro. Och fram kom jag.

Vi behöver nog putsa spegeln på jobbet...

Trött i huvudet var bara förnamnet när sedan dagen var slut. Men något så ovanligt som sällskap fick jag på hemlufsturen. Kollegan med egen toddler som också transportspringer och jag lyckades tajma. Och så mycket snabbare tiden gick. Tempot var väl ungefär det samma men vips var vi liksom vid Gullmarsplan och skiljdes åt. Därifrån gick det dock segt. Uppför och slirigt. Men att välkomnas av pannkaksdoft och energisk, men lite småtrött, toddler piggade omedelbart upp. Nu te och tv. Sedan sova. Jag la mig för sent igår och behöver ta igen. Vi får se om det lyckas eller om jag 'råkar' fastna på internätet...

4 kommentarer:

mammaspring.com sa...

åh vet du... jag har fastnat! Skulle lägga mig för att sova ikapp... men här sitter jag fortfarande och läser igenom din blogg :)

Snorkkis sa...

Lätt att fastna :) . Och nästan så att man fastnar i modden också. Nu får man minsann starka ben!

Unknown sa...

ja visst blir man trött när man sitter i möten hela dan! då är det skönt att rensa ur med träning helt klart.

mikael sa...

Sällskap på morgonjoggen till jobbet hade varit kanon! Ska bli skönt när det är ljust när man springer till jobbet.

Dina planer med löpningen i år?
Du springer mycket som vanligt ser jag. Starkt jobbat.