söndag 3 februari 2013

Dags för dag 2

Det var på väldigt träningsvärksstela ben (min stackars rumpa...) jag långsamt tog mig mot Globen. Jag valde medvetet att hoppa över första klassen NTC focused core. Den valde jag mest för att ha valt sex klasser. Och jag ville sova lite längre samt ta det lugnt hemma istället. Plus att jag kommer köra en annan core-klass i eftermiddag. Istället kikar jag lite från sidan medan jag kollar lite i shoppen istället. Igen. En jacka jag gärna skulle vilja ha ropar på mig, men nej, jag har inte ytterligare 900kr att spendera på mig själv den här månaden. En viss toddler fyller ju två år om ett par veckor!

Jag kommer istället för med core starta dagen med cykling. Hur mina stackars sittben ska klara av det undrar jag dock... Igår gjorde jag misstaget att cykla i vanliga tights. Big misstake för en, för närvarande, cykelovan rumpa... Under första klassen igår gick det såklart bra och särskilt eftersom det var en underbar norrman som satt där framme. Kjell Olav Engen cyklade jag för även förra året och gillade honom så mycket att jag inte kunde missa honom i år. Jag älskar norska språket och dessutom lägger den där mannen upp sina pass helt i min smak. Bra!

Men under andra klassen, gårdagens sista, höll jag på att dö pga mina onda sittben. Och över att jag bara inte klarade av musiken. Så synd för jag gillar verkligen den sprudlande Monika Björn. Ett upplägg som tilltalade mig och ett instruerande jag gillar. Men jag är kräsen med musik. Jag måste gilla det lite och tyvärr gillar jag ju inte den typ av musik som ofta spelas i gruppträningssammanhang så mycket. (Det betyder säkerligen också att många ogillar den musik jag spelar på mina klasser) Hade jag inte haft så ömma sittben hade jag säkert tyckt lite bättre om den men nu var jag bara trött och sur. Dock dök en knife-låt upp och jävlar, då glömde jag minsan bort rumpan :)

Totalt sett en mycket bra dag hade jag och idag blir säkert minst lika bra. Jag kommer hoppa över sista cykelklassen och försöka få plats på MOJO yogan istället. Mina sittben och min träningsvärksstela kropp vill nog hellre yoga än cykla idag. Men som sagt, en cykelklass blir det och det är nu snart!

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

För en icke-gruppträningsmänniska låter det ändå så himla kul med dessa events. Vilken inspiration det måste ge. Ont i rumpan dock ingen höjdare...

Ha en toppen dag idag också!

Anonym sa...

Musik kan verkligen få en att glömma onda kroppsdelar. Men yoga låter som en bra grej idag! :-)

Tove sa...

The Knife! Mycket bra! Hoppas rumpan är på bättringsvägen.

Unknown sa...

vilken helg du avverkat! imponerande! och förhoppningsvis väldigt inspirerande för dig!