lördag 2 februari 2013

Bra fortsättning!

Först NTC run med bl.a. Sanna Kallur. Inget nytt under solen men en himla rolig klass! Detr sådant jag borde och vill köra mer men inte prioriterar alltid. Hm. Ändring på det kanske.Lunchpaus och sedan MOJO flex. En underbar flexibilitet/rörlighetsklass! Jag är typ kär. Nu är jag ändå ganska smidig (Men det finns självklart mycket att jobba på ändå!) men tänk så välbehövligt. Alla borde köra den klassen.

Nu lite kaffe- och energipaus på en timme innan Body Balance 60. Det ska bli jättekul att gå köra igenom kommande koreografi för tre otroligt duktiga instruktörer. Därefter 2 cykelklasser och sen somnar jag nog gott i soffan ikväll. Känner redan att jag kommer ha massa träningsvärk imorn.

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Åååå vad jag vill vara där du är. Skulle så gärna vilja testa flexen, låter helt underbar! Jaja, vad är väl en bal på slottet? :)

Unknown sa...

Åhh! Vad är detta du är iväg på? Låter ju jätteskoj!

Suzan sa...

Åhh! Vill också!

Löpning & Livet sa...

Nike Blast!