måndag 25 februari 2013

Äntligen tog jag mig i kragen

Jag har slarvat på sistone. Med styrkan ja, men framförallt med yogan. Eller balancen. Jag brukar köra mest Balance men ibland egen improviserad yoga. Men så nu har dagarna bara gått och inget har det blivit. Soffan har haft en stark dragningskraft och att dra fram mattan och byta om har känts som att springa en mara. Minst. Men idag. Inget spring på grund av logistikproblem. Mycket sådant denna vecka så det blir pussel för att få ihop. Och mindre kommer det bli. Vila hela helgen lång. Det kommer bli fyra och ett halvt dygn utan spring. Benen kommer vara så pigga imorn kväll (?).Men Balance var det. Som alltid. Oslagbart. Hur kan jag ha tvekat. Det är ofattbart. När jag är mitt uppe i. Ofattbart. Oslagbart. Älska.

2 kommentarer:

anneliten sa...

Tänk att jag tog mig i yoga-kragen ikväll. Det var länge sedan. Hur kommer det sig att man glömmer hur skönt det är?

Löpning & Livet sa...

Ja det är en väldigt bra fråga!