lördag 23 februari 2013

Finaste Göteborg

Vi är i Göteborg över helgen. Hyrde en bil, packade in oss och körde ner igår eftermiddag. En oväntat smidig resa med obligatoriskt matstopp på en Maxrestaurang. Jag tycker inte att deras vegoburgare är den godaste, det är faktiskt McDonalds, men på det stora hela vinner Max då det både är lugnare, fräschare och de klimatkompenserar all mat till 100%. Dessutom bjuder de på kaffet.Till Göteborg kom vi strax före 21 och landade hemma hos vänner där vi stannar tills imorgon förmiddag. Vi har dock även hunnit med kalas hos Sixtens kusiner (varav en pytteliten bäbis!) där även hans farmor och farfar var på besök. Två födelsedagsbarn men presenter till alla fyra. Vi bjöds på massiv fika och dessutom hade vi i vår familj klämt ner en varsin, helt vansinnigt god, semla precis innan vi åkte. Så vi är lite sockerchockade och trötta nu. Tur då att libanesiska smaker väntar framåt kvällen. Och fler vänner. Fina tider.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Det verkar ha bjudits på barmark också? :-)

Unknown sa...

när man ser den bilden längtar jag lite efter vår! eller ganska mycket. fast det är lite tidigt än så länge, det kan egentligen få vara vinter mars ut. kram!

Löpning & Livet sa...

Ja barmark! Inga springkläder med dock så vi får tåla oss en stund till.

MarieJ sa...

Välkommen till Götlaborg....ser ut som ni är i Majorna närmare bestämt...Ni är välkomna tillbaka till Göteborgsvarvet ;-))