fredag 22 februari 2013

Nu får det vara nog

Nog sprunget med dubbskor och vintertights. Jag är trött på den outfiten och redo för vår.

Därför trotsade jag kylan och tog vanliga tights (fast med långkisar under) och mina nya skor. Ny version av min allra största favorit. Ganska mycket förändrad men definitivt till det bättre.Spontan fartlek. Lite väl kort men så blir det nu. När våren kommer på riktigt hinner jag med den lite längre turen till jobbet. Men i övrigt bra. Det var helt bar mark på flera ställen och då blir det ju genast en himla skillnad. Att jag sedan inte är i superform direkt, det är ju en annan grej. Det kommer det med.

6 kommentarer:

Staffan sa...

Jag har också börjat en liten protest genom att ta fram lättare skor och sluta med understället under tightsen, allt för att vintern ska fatta att den är besegrad :)

Karin sa...

Menjagharjusagtdethurlängesomhelst! UT med vintern! Nu. Och kom aldrig tillbaka tack.

Löparflickan sa...

Visst är det så, bort med vinter och in med vår!

Suzan sa...

Riktigt snygga!

Åsa sa...

Snygga pjucks! Vad är det för några?

Löpning & Livet sa...

Skorna är senaste versionen av Asics Ds Trainer. Favvos!