onsdag 13 mars 2013

The Knife

När biljetterna till The Knifes enda (!) spelning, förutom på Way out west i sommar, släpptes i februari lyckades några vänner till oss knipa fyra biljetter! Så i maj kommer det fixas barnvakter och så ska vi gå på en, förhoppningsvis, exceptionell spelning. Jag har sett Knife två gånger förut. Båda efter deras förra albumsläpp vilket är ganska många år sedan nu. Men likväl, tillsammans med Kraftwerk på Arvikafestivalen ytterligare några år tidigare, det bästa jag upplevt i konsertväg. Och då har jag ändå varit på ett gäng i mina dar som festivalbesökare. Estetiskt ursnyggt. Visuellt perfekt synkat med musiken. Mer performance än spelning egentligen. Sådant gillar jag. Ett annat exempel på ett sådant band är, numera insomnade (Från Göteborg de med. Såklart.), Zeigest. De var också mycket sevärda!Hur som helst ska det bli himla roligt att få gå på klubb (typ) igen. Det var inte igår. Kanske skulle man ta och damma av gamla stassen och fixa pandasminket? Eller inte.

2 kommentarer:

Unknown sa...

hu vad god den där mackan nedan såg ut... mmm! hrrm, jag undrar om jag ska ta och skicka dig ett fb-meddelande snart jag, har några funderingar... kram!

Löpning & Livet sa...

Ja! Nu blev jag nyfiken... :) Skicka på!