lördag 23 mars 2013

Lite bakslag

Jag har fått lite bakslag på den där sega förkylningen. Surt som satan. Fast också ganska passade, för jag har haft så himla fullt upp med jobb sedan i torsdags kväll att det ändå inte gått att klämma in någon träning. Eller ja, idag hade jag kunnat klämma in lite styrka eller yoga, men nä det är jag för trött för. Imorgon hoppas jag dock på att kunna springa en sväng. Eventuellt med vagnen då jag och Sixten är ensamma fram till eftermiddagen. Vi får se. Det är ju faktiskt ljust ute ganska länge om dagarna nu, så jag kanske hinner springa i ljus även om jag väntar tills vi är tre igen.

Lite tråkigt att inte springa Premiärmilen imorgon. V har ju haft numerlappsutdelning i butiken i tre dagar och deltagarnas nervositet och förväntan smittar av sig. Men även om jagskulle lyckas lösa barnvaktsproblemet så är jag faktiskt inte tillräckligt kry för att springa lopp. Så är det faktiskt. Men förhoppningsvis tillräckligt kry för mysjogg. Jag hoppas!

2 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Hoppas du känner dig piggare snart!

Ja hermans måste du besöka, mysigt och bra god mat!:)

Snorkkis sa...

Seg förkylning låter det som. Hoppas den ger med sig med en lugnare helg.