måndag 31 december 2012

Gott nytt år!

Sista timmarna på 2012 ligger framför mig. Det har varit ett bra år där mycket fallit på plats och jag utvecklats på flera plan.

Jag började som föräldraledig under januari och drygt halva februari. Just nu känns det som i ett helt annat liv, men på ett annat sätt som i går. Jag började jobba igen. På samma jobb men i en ny stad och i en ny butik med nya (härliga) kollegor. Transportlöpning blev en del av mitt liv och det är till och från jobbet större delen av min träning sker. Jag blev vikarierande butikschef i mitten av oktober. Utmanande men roligt. Där är jag nu och ett tag framöver.

Jag lyckades nå alla mina vid årets början uppsatta mål, men missade två längs vägen uppsatta (milen under 42min och halvmaran under 1:35). Jag persade på alla distanser helt enligt plan. Jag lyckades få ihop min önskade mängd träning trots att vi båda jobbar sedan augusti. Vi båda jobbar men har ändå tränat mer än någonsin under det senaste året.

Sixten har blivit stor och är så rolig. Han pratar och har bestämda åsikter om det mesta. Han älskar att vara på förskolan och är en riktig uteunge. Varje dag är rolig i Sixtens sällskap.

Vi har varit både en vecka på Sicilien och en weekend i London. Två (utomlands)resor på ett år är mer än de senaste fem åren dessförinnan tillsammans.

Jag har också haft en del skrivuppdrag vilket är så otroligt roligt. Därutöver har jag fördjupat mina kunskaper om träning under och efter graviditet och gått från att instruera två klasser (cykel + body balance) via en klass (body balance) till noll klasser i veckan. Ett tufft beslut men förmodligen rätt i längden. Jag kommer tillbaks när mer tid finns.

Jag har också lärt känna fler nya vänner, vissa via bloggen. I kväll firar vi in det nya året tillsammans med en utav dem och hennes familj. Den här lilla bloggen ger mig så mycket.

Vad 2013 bjuder på vet ingen. Jag hoppas på ett minst lika bra år. Gott nytt år!

10 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Vilket härligt år! Hoppas du får ett minst lika bra 2013! Gott nytt år!

Löparflickan sa...

Bra jobbat, gott nytt 2013!

Suzan sa...

God fortsättning på 2013!

LinaTriathlet sa...

Härligt år! 2013 kommer bli grymt det också ! :) god fortsättning!

Livskraft sa...

Härligt år, hoppas att 2013 blir minst lika bra!

Annika/Resfredag sa...

Kul att läsa om ditt år! Gott nytt 2013!

Lisapisan sa...

Kul att få fortsätta följa dig mot nya mål. Gott nytt år!!

Löpning & Livet sa...

Tack det samma till er!

Anna Margareta sa...

Vilket år! Härligt med träningen. Kände precis likadant efter att Vilgot kommit. Man ger sig den på att fixa det. Kul med vicket också! Kram och god fortsättning!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Vilket grymt år och vad mycket du har åstadkommit! Gott nytt! Kram