torsdag 13 december 2012

Luciaspring, lussefirande, radiointervju och Body Balance-övande

Självklart blev det spring på luciadagen. Faktiskt spring med lite fart i. Progressiva 6km plus dryga 2 nedvarvning. Mer än så hann jag tyvärr inte eftersom jag och en av mina kollegor skulle lussemysa lite. Men det räckte gott och väl. även om det gick förvånansvärt bra så var det slitigt. Jag kan dock konstatera att plogade vägar gör en viss skillnad för tempot. Så även vågar med hårt packad snö. Sådana valde jag idag. Det var endast under nedjoggen, från slussen till jobbet som det var moddigt.

Kort dag på jobbet, sedan vårt första luciafirande på förskolan. De var så söta och duktiga de små liven som satt eller stod stilla och sjöng. Sedan blev det kaffe, saft, pepparkakor och saffransbullar. Sixten drack tre muggar saft men ratade resten.

Ingen krona på huvudet tyvärr.

Efter att vi lagat och ätit middag kom en kille från Sveriges radio förbi för att intervjua mig om transportlöpning. Tack och lov inte i direktsändning utan endast inför ett kommande inslag. Jag vet dock inte om jag kommer vilja lyssna på det. Jag ogillar verkligen att höra min egen röst. Vi får se.

Nu väntar koreografipluggande och praktiskt tränande av andra halvan av den nya BB-releasen. Kan hända att det slinker ner en och annan lussekatt också. Och knäck. Och varför inte något mer av allt julgott jag har kyl och frys fulla av. Varför bryta en snart två veckor lång vana? Tur att det inte är jul året om :)

4 kommentarer:

Jonna sa...

grymt snygg jacka det där!

så mysigt med lussefirande på förskolan! Det är verkligen stämningshöjande!

Jag blev intervjuad i radio inför Limsjön marathon... hu, läskigt! Nyvaken var jag dessutom.

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Innehållsrik och rolig dag, låter det som. Måste ha varit mysigt att se Sixten och CO. lussa!

Anonym sa...

Skönt att se att det finns andra som lucia-springer utan ljuskrona och glitter! ;-)

Löparflickan sa...

Låter som en perfekt dag!