måndag 3 december 2012

Som tomten

Rörigaste bakgrunden 1
 
Precis som tomten bytte jag om till en himla massa kläder och gav mig ut i vinternatten. Eller kvällen iallfall. Den första knappa kilometern fanns ingen snö elelr is så buggarna fick verkligen bekänna färg. Och jo, lite slipprigt känns det men absolut inte halt. (Dubbarna trycks in lite när du springer på barmark.) Men sedan kom den, den efterlängtade snön. Ingen modd utan bara hård packad snö och någon isfläck här och var. Tyvärr förtogs upplevelsen lite av att jag kände mig så stressad, pulsen var hög och hjärtat slog hårt. Egentligen förstår jag inte riktigt varför för jag var inte stressad just då. Däremot har jags tressat en massa hela dagen så det var väl det som satt i.

Rörigaste bakgrunden 2
 
Väl framme på gymmet drog jag av mig alla lager kläder och hoppade i en mer lättklädd outfit. En timme rogivande träning även för mig som instruktör. Sedan var det bara att plocka av och på alla springkläder igen och ge mig av hemåt. Riktigt riktigt sakta gick det men så blir det när benen är möra och det lutar uppåt hela vägen hem. Finfin snö var det dock att springa på och det var så fint med all snö på träden att det nästan kom tårar. Vintern är verkligen min årstid.

Och så ännu en.

1 kommentar:

LinaTriathlet sa...

Toksnygg du är!! Grym gymoutfit!!