måndag 10 december 2012

Egen domän

För några månader sedan köpte jag domänen lopningolivet.se Efter att en lång stund ha försökt få vidarebefordringen att fungera gav jag upp. Och glömde bort det hela. Men så igår kom jag på det igen. Insåg att det var lika bra att kapitulera och låta Martin fixa det åt mig direkt. Och det gjorde han. Även om det krävdes en del svordomar och frustration innan det fungerade som det ska. Men nu så. Numer kan du skriva in www.lopningolivet.se i din webbläsare så kommer du in till mig. Den gamla blogspotadressen fungerar också, men den nya går ju lite snabbare att skriva :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kom direkt in på den nya. Undra om bloglovin fixar det på "egen hand" kanske? :-)

Jenny sa...

Kul ju!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Åh, vad kul!

Löpning & Livet sa...

Ja det kändes som att det var på tiden :)