söndag 9 december 2012

En helg full av spring

 

 
Igår sprang jag till jobbet. Skönt lufsande precis som större delen av passen just nu. Det är det fina med att befinna sig i grundträningsperiod. Ett till två pass med lite fart, resten mysjoggande. Denna vecka är första veckan på väldigt länge som jag kommit upp i en ok veckodistans och som jag sprungit långpass. Visserligen enligt plan, men det känns ändå som att det var på tiden.

 

 

 
Idag har större delen av dagen bestått av utomhusaktiviteter. Pulkaåkning och långpasspring. Det senare delvis tillsammans med Helena. Vi har aldrig sprungit ihop tidigare men däremot har jag skrivit träningsprogram åt henne så det var på tiden att vi också fick springa ihop. Trevligt hade vi och turen runt Hagaparken och in mot stan var nästan för snabbt över. Jag hade sprungit en knapp mil innan vi möttes och så sprang vi ungefär ytterligare en mil ihop. Dryga två mil är en bra långpassstart för mig så jag är nöjd. Dock hade jag på något sätt löyckats glömma hur hungrig jag blir av långpass och jag gissar på att kylan bidrog till ytterligare hunger. Den stora koppen varm choklad som jag köpte med mig när jag valde att ta tunnelbanan sista biten (Jag vill inte börja med för långa långpass. Min kropp behöver få vänja sig ett litet tag först.) smakade väldigt bra.

Inga kommentarer: