onsdag 5 december 2012

Pulslöpning
Jag hade planerat spring till jobbet idag. När jag vaknade till snöstorm och flera decimeter nysnö började jag dock vackla. Men med tjockjacka och tjockskor på jobbet tänkte jag att det för logistikens skull blev bäst att springa ändå. Och det gick. Dock inte snabbt och det var bitvis tufft med djup oplogad snö att pulsa genom och vassa snöflingor rakt in i ögonen. Pulslöpning har fått en ny innebörd. Men nu, när jagär framme med en kopp gott takeawaykaffe i handen känns det himlarns bra!8 kommentarer:

Karin sa...

Bra jobb!!! Även jag gav mig ut, måste ju ändå ut med jycken... Guldstjärna till oss!

Jonna sa...

braaa kämpat! Du är en krigare! Och visst är känslan efteråt göttig. Och så får man påminna sig om att vi längtat efter detta, vinter!

Anonym sa...

idag skulle jag gissa att det nästan gick fortare att springa /pulsa än att ta bilen.

Bra jobbat! Fy vad kallt det ser ut! :-)

Löpning & Livet sa...

Ja idag var det lite kämpigt. Men fint också på nåt sätt och jag gillar ju snö så jag ska inte klaga :)

Ida och Ninni sa...

Skön känsla när man kommit fram! :) // Ninni

Malin sa...

Hej! Såg att du fått ett par Icebugs, vad tycker du om dem när du nu testat dem i sthlms ovädret? Funderar på att införskaffa ett par, men är osäker. Jag brukar ha någon av modellerna från asics 21-serie (nu 2170), alltså pronerar jag. Skulle PYTHO2-L BUGrip vara något för mig? Andra rekomendationer?

Tack på förhand =)

mammaspring.com sa...

Häftigt! Bra jobbat!

Löpning & Livet sa...

malin: Om du pronerar en del(vilket jag förutsätter att du gör eftersom du springer i 21-serien) blir förmodligen modellen som heter "Heros" bättre.