måndag 3 december 2012

Vinter på riktigt!
Tolv tretton grader kallt och gnistrande snö. Och en sol som mödosamt försöker ta sig upp. Nu är det äntligen vinter på riktigt! Det enda lilla orosmomentet är huruvida jag tagit med mig tillräckligt mycket kläder för att överleva springtransporten mellan jobbet och gymmet samt gymmet och hemmet? Jag borde nog tagit med en lager två tröja också. Hm. Tur att jag jobbar just där jag gör.

3 kommentarer:

Mia sa...

Hela Sverige badar i vinter. till och med Göteborg. Fast vilken skillnad det var att hoppa av tåget i Uppsala. Inget fusk med minusgraderna direkt.

Sno åt dig en extra tröja på jobbet...

Jonna sa...

visst är det härligt!!! -20 och massor av nysnö! jag njuuuter.

Johanna sa...

Hela mitt internet svämmar över av härliga vinterbilder och uppdateringar om pulkaåkning och skidor... Jag längtar hem ju! Fast inte, kom lite snö i Holland idag med :) och snart är vi hemma i kalla vackra Sverige igen :p