torsdag 20 december 2012

10,4 plus 50

Idag har jag skrapat ihop både hemspring och hemmastyrka. Mina specialitéer. Fast spring till jobbet är något bättre. Men jobbar man bara halvdag kan det vara ok med hemspring också för då är benen bara hälften så trötta.


Träning

10,4km spring i sakta mak. Det var länge sedan jag sprang vägen om årstaskogen men det gjorde jag idag. Bra underlag med hård packad snö. Ingen modd så långt ögat kunde nå nästan. Däremot en häst (!). E fin ardenner som hjälpte till att hugga ner lite småträd. Eller för att vara ärlig stod den och åt. Det var en man med maskin (som hästen hade spänd bakom sig) som högg. Mysigt var det iallafall och inte en enda annan människa syntes till.Saffransbulle

Efter en sovstund, middag, läggning och annat fix tog jag mig i kragen och körde styrka i tabataform. Kroppen, gummibandet och balansbollen som redskap. Och tabataappen då. En grej med tabata är att det blir jobbigt även med rätt enkla övningar. En annan att tiden går snabbt och att det vips har sprungit förbi 50 minuter. Win.

3 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Härlig träning! För mig blev det också tabataintervaller idag :)!

Anonym sa...

Vilken tabataapp använder du dig av?
Malin

Löpning & Livet sa...

Lina: roligt :)

malin: tabatatimer. den är gratis och dra :)