torsdag 6 december 2012

Övning ger färdighet

Underbart rörig yogamiljö.
 
Jag lär mig koreografi allt snabbare. För ett år sedan behövde jag kolla på dvd´n många gånger och därefter öva till den många gånger innan jag därefter behövde öva till enbart musiken nåra gånger. Nu går det betydligt snabbare.

Balans, koncentration och bålträning i ett.
 
Halva klassen sitter nu fast i huvudet. Hoppas jag. Kanske hinner jag öva in den andra halvan också innan måndag. Annars får det bli till måndagen därpå. Jag har gjort en deal med mig själv att jag inte ska stressa upp mig och ställa så höga krav. Jag är fullt tillräcklig om jag tar en halva i taget. Jag gör faktiskt det här på min fritid.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Heja! Bra att du släpper press, det ÄR ju som du skriver bonus att du gör det här!

Anna (Orka mera) sa...

Så nyfiken på nya releasen! Hoppas den är bra :)

Annoula sa...

Låter som en sund inställning!

Jonna sa...

Coolt att du sätter det! Du ser grymt ut!

Ingmarie sa...

Ja du är fullt tillräcklig och lite till. :-)