lördag 22 december 2012

Slitigt och slirigtIdag har jag sprungit ett av de värsta springpassen i mitt liv. Eller, det kan hända att det finns en hop som varit värre, typ spyjobbiga intervallpass och sånt, men det är inget jag minns idag. Idag minns jag dock morgonens pass. En önskan om ett kort långpass fick kortas ner till en något längre lättdistans. Dels för att vi sov lite längre än väntat och dels för att det var så fruktansvärt inte lätt. Pulsmässigt någorlunda lätt ja, men muskulärt och mentalt hemskt. När har de tänkt ploga gång- och cykelvägarna i söderort egentligen? 14,4km kändes som minst det tredubbla. Kanske är jag sliten efter veckan, men ändå. Kraftlös är vad jag var och maktlös över fötter som slirade och slirade trots buggarna på.Efter kaffe och ytterligare en portion tomtegröt känns det lite bättre och nu är jag på väg till sista jobbdagen innan fem dagars jullov. Efter jullovet vara en jobbdag innan fyra nya lediga dagar. Lyx!

6 kommentarer:

Louise sa...

Jag kan bara hålla med! Tungt och slitigt och inte alls roligt just nu. Även i min söderförort ligger snömodden tung. Kan bara hoppas att det fryser på ordentligt så att dubbarna kan få göra någon nytta.

Anonym sa...

Jag vet precis vad du menar! Förvisso gav jag mig ut i skogen frilligt men de där 7 km kändes som en halvmara, minst!!! :-)

Grymt bra jobbat! Tänk vilka löparmuskler du får. :-)

Johanna sa...

Det är såna där pass som gör dig till den grymma löpare du är!!

Riktigt GOD JUL på dig(er)! KRAM!

Annoula sa...

Klappa dig själv på axeln!
och skönt med lite ledighet!

Sara sa...

Tungt och jobbigt är aldrig kul. Men snart har detta pass fallit i glömska och benen skuttar fram. GOD JUL!

Ingmarie sa...

Det ÄR tungt med modd och minsta lilla seghet i kroppen och det blir 50-dubbelt värre.
Även om våra hallintervaller var svettiga så är det en helt annan slags trötthet.
God Jul och stor kram