torsdag 29 november 2012

Icebugpremiär

Det är kanske inga mängder av snö ute, men det var tillräckligt snöigt och isigt för att jag äntligen skulle få inviga mina Ice Bug Pytho. Som jag har väntat! Jag fick möjlighet att testa ett parvia jobbet för två år sedan. (Lite lustigt förresten att för två år sedan (hur det var förra året minns jag inte) så fanns ingen snö när jag julpyntade, men morgonen efter var den där. Exakt som i år! Ingen snö igår när jag plockade fram julsakerna, men väl imorse.) Jag älskade dem och ville inte lämna ifrån mig dem. Jag övervägde att köpa mig ett par men kunde inte riktigt hitta på tillräckligt med anledningar till att jag skulle behöva ett par just då. Höggravid som jag var. Och förra året kände jag inte heller att jag kunde motivera ett köp eftersom jag var föräldraledig och därmed var tvungen att hålla i slantarna rejält. Men i år, då skulle här köpas buggar! Och lagom tills dess kommer tidig julklapp (valfria skor) från jobbet! Kan det bli bättre?! Buggarna var alltså mina.Det blev ingen lång premiärtur. Men en fin sådan ändå. Om jag fick önska hade det varit lite mer snö och lite kallare, men det går inte att få allt. Väl hemma körde jag en hög coreövningar och avslutade med lite halvengagerad stretch.Nu väntar långhelg. Lyxigt med ledig fredag veckan efter lördagsjobb. Även om det är segt att jobba sex dagar i rad ena veckan så vägs det lätt upp av långhelg den andra. Julfrossa har jag tänkt mig. Eller iallafall adventsfrossa med bak och fika. Men kvartalsutbilding i Body Balance ska också hinnas med. Och att umgås med Sixten. Martin åker tyvärr bort över helgen så vi får rå oss själva.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh jag har också kikat på ett par Icebug... Får bli nästa år tror jag. Sambon godkänner inga fler skoinköp innan nyår. ;-))

Suzan sa...

ååhh..vill också!

Ingmarie sa...

Är de där pjuxen något för oss bredfotingar? :-)

Löpning & Livet sa...

rundärocksåenform: Då får du önska dig dem i julklapp! Alt ett presentkort på löplabbet så du kan köpa dig ett par själv :)

Suzan: ja, verkligen värt!

Ingmarie: nja, beror på hur bred fot du har. Heros är bredare (men också "tjockare" och med pronationskil. Pytho är dock bredare än Anima. Du får komma in och testa! :)

Tove sa...

Imorgon blir det vinterpremiär med mina från förra året. Älskar dem, sprang hur mycket som helst med dem i vintras. Var faktiskt inne på ditt jobb idag för att prova ett par nya Icebug Anima men fick det goda rådet att mina lär räcka ett år till. Köpte istället yllestrumpor, ylletröja och annat. Såg dig tyvärr inte - för du var uppenbarligen hemma och myste! Trevlig helg!

Snorkkis sa...

Buggarna har verkligen tjänat sitt syfte de senaste dagarna. Jag hade glömt hur sköna de var så jag blev så glad när jag sprang första passet med dem.

Löpning & Livet sa...

tove: synd att du kom just idag :) Men bra att du köpte annat ;) (Och bra att min personal var ärliga och sa att de från förra året funkar!)

snorkkis: ja och jag hoppas att de kommer få jobba mycket i vinter :)

Louise sa...

Jag hade också säsongspremiär igår för mina Icebugs som jag tror heter Attla Bugrip. Köpte dem för två år sedan och de är fortfarande super! Inte så lätta och smidiga dock, men fantastiskt grepp och alltid torra, varma fötter!