tisdag 6 november 2012

Jag och mina tights

Nu jäklar är jag igång igen. Eller ja, formen är ju long gone men det är väl som det ska vara antar jag...

 
Jag kom tidigt till gymmet igår och hann med hela 35min styrketräning innan Balancen. Lite uppvärmning med en kettlebell, overhead squats med pinne och lite annan rörlighetsstyrka med samma pinne. Marklyft och stående bred/hög rodd med skivstång hann jag också med. Liksom renegade row, pushups till stjärna och boxjumps. Pulsigt och muskligt.

 
Nyss teknikdistans, det vill säga distans med extra teknikfokus, till jobbet. I mina nya fina tights från London. De och en parfym som luktar så himla gott var i princip det enda jag köpte med mig. Men det räcker bra. Nu måste jag dock jobba. Ikväll springer vi hem igen jag och tightsen.

9 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Toksnygga tights!!!

Fit-Eva sa...

Snygga tights på snygga ben!

Jenny sa...

Skitsnyggt! Både tightsen och löpar-benen!

Anonym sa...

Vrålsnygga tights!!

Jonna sa...

kan bara stämma in i kören, vilka tights! Du ser astuff ut!

Anonym sa...

Härligt att höra att du är på G igen. Och ja, den där formsvackan är nog (tyvärr) helt i sin ordning. ;-)

Snorkkis sa...

Så galet snygga! De är säkert snabba också!

Löpning & Livet sa...

Tack söta ni :)

Daniel sa...

Snyggt!!