fredag 9 november 2012

Äntligen brutalbänk!
Efter 90min blandad kompott av löpning, bollspel, brottning, armyövningar och annat kul tog vi som kände för det några varv på löparbanorna. Därefter testade jag och några andra tjejer brutalbänk! Jag har velat testa en sådan hur länge som helst och nu tog jag chansen. Min höjdrädsla gjorde det lite småläskigt att klättra i och ur den, men på själva övningen förvånade jag mig själv genom att vara ganska stark. Jag hade visserligen på känn att det skulle vara något för mig, men det är ändå alltid kul med bekräftelse. Synd att jag inte bor närmre Lidingö. Då hade jag köpt träningskort här direkt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad i hela världen är brutalbänk? Gör du crunches hängande?

Löpning & Livet sa...

Yes, man gör situps från hängande uppochner. Fötterna 'sitter fast' där uppe så att man har 90 grader i knäleden

Ida sa...

Brutalbänk är en rolig och tuff övning! Snygga ryggmuskler!

Ingmarie sa...

Gött! Men nog borde det gå att göra även på andra gym?

Jonna sa...

grymt! De skaffade faktiskt en brutalbänk till vårt lilla gym härom veckan, har testat den några ggr, det är skoj!