onsdag 28 november 2012

Som en dränkt katt


Det är blött ute. Och det blåser. Ganska mycket. Redan när jag tog första steget utanför portdörren började jag ångra mig. Det var blött under hemjoggen igår också, men inte riktigt lika misärigt som idag. Men jag tvingade benen framåt och gav mig av. Isvindar och spöregn. Stackars ben som var klädda i alldeles för tunna tights och saknade underställsbyxor. Vinden ven och isregnet piskade. Likt en dränkt katt slirade jag in på jobbet och så småningom in i duschen. Men inget ont som inte för något gott med sig. Jag blev himla pigg.

6 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Ser att du är arg ;-)
Hoppas snön kommer snart, eller hur? Mycket bättre.

Karin sa...

Död åt dagens väder!!

Anonym sa...

Tokimponerad att du gav dig ut! Jag HADE nog vänt i dörren. Hade jag inte behövt jobba och hämtat barnen idag hade jag inte gett mig ut ALLS. Så j.....a kallt??!! :-O

Jonna sa...

som sagt, du ser hård (och lite arg) ut! ;)

Löpning & Livet sa...

Hehe jag var faktiskt inte så arg som jag ser ut :) Men roligt var det inte!

Annoula sa...

Föredrar helt klart snö :)