lördag 17 november 2012

Utbildning pågår

Idag är jag på utbildning. Jag har tänkt gå den i över ett år men det är först nu det har gått att synka med mitt liv.Träning under och efter graviditet är titel och innehåll och är ett bra komplement till min växande utbildningsgrund. Älska utbildning och utveckling! Ibland känns det som att jag skulle vilja studera hela livet.

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Haha, jag är likadan. Hade kunnat studera ALLTID och forever. Så himla roligt med ny kunskap!

Jonna sa...

härligt och vilken bra kunskap att ha! det känns ju som att intresset växer för graviträning.

Löpning & Livet sa...

Det är synd att det inte är gratis att studera :)

Löpning & Livet sa...

Intresset för gravidträning växer absolut och det är jättebra! Den stora utmaningen är dock att få alla de som inte tränar att börja. Graviditet är en utmärkt anledning!