söndag 11 november 2012

Vilken helg!

 
Att säga att jag är utvilad efter den här helgen är att ljuga. Jag är helt slut. Jag är inte van att dricka större mängder alkohol (längre) och jag är inte van att sova mindre än fyra timmar där efter och sedan springa morgonjogg tillsammans med andra lika galna människor. Run off tar på krafterna alltså. Men det var ett otroligt roligt dygn vi fick vara med om. Lite allvar, massvis av skoj. Hälsa i form av träning och helt sjukt god middag. Lite mer ohälsa i form av lite väl mycket alkoholhaltiga drycker. Fast det var i och för sig helt självvalt. Så roligt med dans och fest med kollegor från alla våra butiker runt om i landet. Intressanta föreläsningar. Och så fortsätter det. Mindre bra var dock mitt tillstånd igår förmiddag. Jag har mått bättre.

 
Men ingenting att göra åt det. Istället gav jag mig direkt av hem till mins syster och hennes möhippa. En intensiv men rolig dag som innehöll brunch, kaffeprovning, tillfixning av blivande brudens hår, lite snacksstopp med ombyte och tillfixning innan finmiddag på restaurang. De yngre fortsatte därefter med en sista anhalt i form av fest, men jag kapitulerade och begav mig hemåt för att sova.

 Blivande bruden

Idag var det nämligen utbildning med jobbet hela dagen. Om fötter och sådant. Mycket repetition men också en hel del nya infallsvinklar att ta med sig.

 
Maxat är verkligen namnet på den här helgen.

6 kommentarer:

Jonna sa...

wow vilken helg! det låter intensivt och skoj! tur det är måndag i morgon med jobb och rutiner så vi får vila upp oss :)

Anonym sa...

Låter som en intensiv men rolig helg!

Förstår verkligen att lite sömn och alkohol gör dig trött. Inte alls "lätt" med såna kvällar/morgonar längre... ;-)

Ingmarie sa...

Haha. Vilken TUR att det inte är så där varje helg. ;-)

Staffan sa...

Hur kommer man ens upp i den där bänken på första bilden???

Löpning & Livet sa...

jonna: hehe, ja men tur att jag har långhelg kommande helg (fast en dag går åt till mer utbildning, men den är helt och hållet självvald) :)

rundarocken: nä, verkligen inte lätt :)

ingmarie: :)

staffan: klättrar :) Det fanns en stege på ena sidan. Men lite läskigt var det ändå :)

Carina sa...

Intensivt! Men det går ju då man gör en massa roliga saker! Roligt med Runoff!!