måndag 5 november 2012

Så blev det verklighet

Tjoff så blev det verklighet igen. Direkt upp tidigt vilket kändes extra hårt med tanke på att vi somnade halv två inatt. Långmåndag med Balance-avslut väntar och med detta en period med väldigt mycket att göra. Mestadels roliga grejer men även lite stress. Det som är bra är att årets gråaste månad försvinner i ett nafs. Snart ska ljusen tändas och myset inledas.

Snart är det dags att ta tag i en ny springsäsong och en ny grundträningsperiod. Jag mjukstartar lite denna vecka och kör igång ordentligt nästa. Tillbaks till struktur och rutor. Sådant som kan låta tråkigt men som jag faktiskt finner ganska tillfredsställande. Hej fokus.

6 kommentarer:

Jonna sa...

men så härligt ni haft det! gött! bilderna ser så mysiga ut. ååh, jag blev väldigt sugen på att åka på långweekend till storstan m kärestan min jag med!

Johanna sa...

Åh, sicken lyxig helg!

Och kontraster är bäst. Vardag och semester, rutiner och fest. Jag håller med, rutor och rutiner ÄR skönt :)

freja sa...

har du tips på "rutiner"? följer du nåt träningsprogram o hur ser en grundträningsperiod ut? nyfiken o vill gäna ha tips :)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Verkar som om ni haft en kanonhelg i London! Jag blir så sugen på at åka dit.
Jag vill gärna ses snart, känns som om det var längesen nu:)
En lunch kanske om vi inte får till ngt annat?

Löpning & Livet sa...

Jonna: Gört! :)

Joho: Rutor med lite svängar ibland :)

Freja: Jag lägger upp träningen grovt i grundträning, snabbhetsträning och formtoppning (plus underhåll mellan lopp). Ungefär. Sedan lägger jag oftast upp några veckor i taget men kan ändra om jag tex är sjuk, känner mig väldigt sliten eller ska åka bort etc.

Caroline: Ja, lunch borde funka! Vi kan väl höras av!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Härligt med en helg i London och med vardagen också, på sitt sätt. Förstår dock om din måndag kändes lång...

Jag har anmält mig till FBBC och din cykelklass där nu. Ska bli super kul!