tisdag 20 november 2012

Mera utbildning
Det är mycket utbildningar just nu. Eller snarare, det har varit mycket utbildningar nu. Så himla kul. Idag var det dags för ännu en. Med jobbet. För helt otroligt duktiga Danne Lundmark. Alltså, den mannen kan nog nära på allt vad gäller den mänskliga kroppen. Fascinerande och inspirerande. Även om det (även här) var mycket repetition för min del (Nulåter det som att jag kan typ allt men det gör jag naturligtvis inte. Däremot har jag en bred utbildning bakom mig och det vore lite skämmigt om jag inte kunde det jag borde.) så fick jag massor av aha-upplevelser, tankeställare och lärdomar med mig. Vi kände nog alla att vi vill spendera många fler dagar ihop med den där mannen.Som avslutning körde vi en del löpskolning. Det var inte igår för min del. Kanske att jag fick till något pass i somras, men sedan dess har dylika övningar lyst med sin frånvaro. Hrm. Det märktes på hur vaderna kändes efteråt. Lätt krampiga och stela. Därför blev det en session fokuserad stretch när jag kom hem. Det slarvar jag också med. Jag kör min Balance och får därigenom en hel del dynamisk stretch och rörlighetsträning, men mycket mer blir det inte av det heller. Tyvärr. Jag tror visserligen mer på denna typ av töj än statisk stretch, men jag tycker ändå att det är skönt att stretcha ut ordentligt då och då.Ett stycke löpskolning, ett stycke långstretch.

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Då förstår du kanske bättre varför jag kallar honom Guru-Danne och ränner till honom i tid och otid? :-) Han är bara så fantastisk!

mammaspring.com sa...

Måste erkänna att utbildning som innehåller löpträning nog lockar mycket mer än den typ av utbildning jag ska gå på idag... Kommer att sitta i ett auditorium hela dagen lång... gäsp!

Fit-Eva sa...

Utbildning är kul! Å det är aldrig fel att repetera och befästa sina kunskaper.

mary sa...

Han är bara så fantastisk!

Jonna sa...

åh vad skoj, det gör inget med repetition om det är roliga, nyttiga saker! Jag kan känna en utb-lust, fast sällan efter de slags utb jag erbjuds.. :P

Anonym sa...

Det låter jätteintressant!
Och ja, det var ju det där med teknik och löpskolning... Jag skrev faktiskt lite i samma ämne idag.