måndag 12 november 2012

Helgen gör sig påmindJag tror inte att jag har nämnt att jag får äran att ansvara för en cykelklass på vårens Blogger Boot Camp Det ska jag hur som helst och det ska bli himla kul! Särskilt eftersom jag i nuläget inte kör någon cykel. Inte någon fast iallafall, vi får se hur det blir till våren. Tyvärr har jag inte mer tid än jag har och allt jag vill hinner jag inte med. Så verkligt superroligt ska det bli! Tyvärr (eller tyvärr och tyvärr, det är ju jättekul att det är fullt, men för de som vill gå men inte hann nämna sig är det såklart mindre kul.) är hela eventet fullt, men jag tror det finns en reservlista att sätta upp sig på. Men i vilket fall. Vi får verkligen hoppas att jag presterar lite bättre då än jag gjorde under kvällens Body Balance. Den intensiva helgen börjar nog ta ut sin rätt för jag fick totalt hjärnsläpp två gånger och kände mig allmänt virrig. Nu var det kanske inte katastrof, men jag har definitivt varit mer lysande. Dock var det riktigt skönt att få töja ut kroppen efter alla nygamla övningar som kördes i fredags. Jag är inte riktigt van vid bollspel och sådant. Inte den där brutalbänken heller för den delen och höftböjarna har gnällt lite de senaste dagarna. Men nu så. Imorgon blir det dubbelspring!

6 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Blogger Boot Camp låter absolut som något som jag skulle vilja hänga på någon gång!

Du har så rätt angående det där att ta sig fram i rusningstraffik = oeffektivt! Benen och cykeln är mycket mer effektivt!

Jonna sa...

Galet (men kanske ej förvånande iofs) att hela BBC blev fullt så fort! Jag är en anmäld, men hoppas ändå komma till Sthlm ngt i vår på kurs och kanske kan vi ses ändå då.

Och det är helt okej att inte alltid vara briljant! :)

Ida och Ninni sa...

Jag har bokat in mig på ditt pass och vill gärna ha 16 mars just nu! Det ska bli så kul att gå på BBC! :)
// Ninni

Ingmarie sa...

Det där kommer du klara galant oavsett om du kört något pass innan eller inte. Var bara dig själv. :-)

Hanna sa...

Jag ser sååå mycket fram emot ditt cykelpass!! :)

Löpning & Livet sa...

mammaspring: sätt upp dig på reservlistan vetja :)

Jonna: Ja bara hör av dig om du kommer hit!

Ida & Ninni: vad kul!

Ingmarie: ja, tack och lov har jag kört ganska många i mina dar :) Men jag kommer säkerligen ändå känna mig ringrostig nu när jag instruerar just cykel så sällan.

Hanna: Tack snälla, vad kul!