måndag 26 november 2012

Snart slut på liten springpaus

I lördags hade jag tänkt springa från jobbet. Eller nja, lufsjogga är nog ett bättre ord. Men hur som helst. Ta med hem med hjälp av benen. Dock blev det inte så. Jag kände mig inte helt hundra med snorig näsa och allmän trötthet. Åkte kollektivt istället.

Igår sov jag länge och hade sedan fullt upp med kalas, resa dit och hem samt middagslagning och allmänt fix och något spring hanns inte med här heller. Eller alltså, om jag VERKLIGEN velat hade det ju såklart gått att klämma in, så det var helt enkelt så att jag inte riktigt ville. Och om sanningen ska fram så kände jag mig fortfarande inte helt bra när jag klev upp strax efter halv nio. Det är något som spökar i min kropp och det är himla irriterande!

Jaja. Imorse kände jag mig bra. Dock är det måndag och det betyder Body Balance och dessförinnan en halvtimme gymstyrka. Mycket rygg idag. Och lite ben och pyttelite mage. Balancen var som vanligt ljuvlig och hur segt det än må kännas när jag trött måste åka direkt till gymmet och totalt sett har en tolvtimmarsdag så är det i princip alltid så himla värt det under tiden och efteråt.

Men. Imorgon ska det minsan springas. Så nu får kroppen se till att hålla sig på rätt sida snorighetsgränsen. Tyvärr kräver livspusslet att jag får tåla mig till efter jobbet och hemlufs, men det blir nog bra det.

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Det BLIR bra!

Jenny S sa...

Klokt att vila när det var något skumt i kroppen. Det är befriande att läsar hur du pusslar och planerar för att få ihop det - och att det ändå ibland inte funkar.

Mia sa...

Det där snoret alltså. När det väl sätter sig... Har klarat mig hittills i år. Hoppas du får den löprunda du förtjänar i e.m.

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

I know the feelling...
Tack för att ni kom och firade Noel och tack så mycket för presenterna.
Noel gillar speciellt kulbanan:)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

feeling ska det ju vara:)

Unknown sa...

bra att du tagit det lite lugnt, det måste jag också göra nu med skum känsla o halsont. hoppas du känner dig helt frisk nu!