lördag 24 november 2012

Grå lördagsmorgon

Igår fartlekte jag till jobbet. Stundvis med bra känsla, stundvis med riktigt dålig. Framåt kvällen tilltog nästäppa och snorighet. Kanske är det detta i kombination med rester av tidigare förkylning och allmän stresskänsla i kroppen som givit (ger) mig förhöjd puls. Jag hoppas det och jag hoppas det snart är över så att jag kan gå vidare med mitt springliv.


Idag är det riktigt grått, blött och november. Jobblördag på agendan och i kombination med löningslördag kan det bli en intensiv dag. Jag tänker ladda upp med massvis av te att sippa på mellan kunderna. Ikväll äta kikärtsburgare och mysa. Novembermysa och längta efter julljus och snö.

1 kommentar:

mammaspring.com sa...

Kikärtsburgare lät intressant. Kan du bjuda på ett recept? :D Ha en fin helg!