fredag 16 november 2012

Flashbacks och julfeeling

Idag har jag varit ledig. Och eftersom dagens till stor del spenderades slöpromenerandes och lunchande med annan mamma med toddler fick jag väldigt flashbacks till min föräldraledighetstid. Även om det inte vet topptopp precis varje dag så var det väldigt lyxigt.
På väg hem från dagens huvudaktivitet drabbades jag av en otroligt stark längtan efter julen. Från ingenstans kom den, men det var bara att ta vägen förbi mataffären och köpa med sig ett lager av (äppel)glögg, skumtomtar och grötris. Väl hemma kokade jag en stor gryta tomtegröt till mellanmål. Riktigt mumsigt. Men tyvärr tyckte inte Sixten det idag. Aja, det kan ändras till nästa försök. Och jag blev nöjd iallafall.

3 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Här är en till julälskare. Idag ska jag baka pepparkakor och ta fram julljusen! En månad kvar till julen - visst får man tjuvstarta nu? Inte sant!

Det där med föräldraledighet - fasiken vad jag längtar. Det vore skönt att kunna mysa hemma. Men visst finns det trista och jobbiga dagar också då man är helt ensam med allt jobb som aldrig verkar ta slut!

Anonym sa...

Den där julkänslan är lååååångt borta här. Kan du skicka över lite känsla? ;-)

Carina sa...

Julkul!! Jag fuskade för över en månad sen då jag provade årets glögg :). Varför vänta...