söndag 18 november 2012

Nästan långpass

Det var längesedan jag sprang långt nu. Lidingöloppet närmare bestämt. Sista helgen i september. Nu är det slutet av november, så nästan två månader har gått. Idag blev det lite längre. Dock inte långpass, men det kommer snart det med. Så nej, inte långpass idag, men däremot lite längre lättdistans. Jag hade tänkt mig mellan 15 och 17 kilometer och landade på prick 16. Bra tajmat med vägval.

Idag sprang jag söderut, genom delar av Enskede, Skarpnäck, Bagarmossen, Kärrtorp och Hammarbyhöjden. Eftersom det var kolmörkt redan från start var det lite småläskigt att springa sakta och lyssna på en ljudbok som ger sug i magen redan från början. Jag har älskat de tre föregående böckerna och blev glad när jag läste hos Ann att den fjärde boken nu släppts. Vilken tajming att det just nu var dags att välja ny bok!

Men även om det var lite läskigt emellanåt så var det ett bra pass. Jag har känt mig i så fruktansvärt dålig form det senaste och pulsen har varit högre än vanligt. Idag glömde jag visserligen ta på mig pulsbandet så jag vet inte hur det såg ut idag, men känslan var åtminstone bra. Tur det för jag blir väldigt omotiverad när det bara går sämre och sämre utan egentlig anledning. men kanske är det kombon tuff avslutning på säsongen, allmänt mycket runt omkring mig och rester av seg förkylning i kroppen som ställer till det. Jag hoppas det och jag hoppas att det nu har vänt.

2 kommentarer:

Jonna sa...

skönt pass! Jag har ju också känt mig galet seg sista veckorna. Snart vänder det, med snö och ljus :)

Jenny sa...

Perfekt pass, härligt!