söndag 4 november 2012

Lördag i London

Vi har sovit så himla mycket på den här redan och det är så skönt! Nu borde vi ha ork fram till jul.


Gårdagen började vi med en morningrun i Hyde Park. Fast det var mer förmiddag än morgon. Men en rolig grej var att vi mötte flera löpgrupper plus att det verkade vara något slags klubbmästerskap som sprangs. Vilken tajming.


Efter take away-frukost på hotellrummet gav vi oss av mot Lindon Bridge och London Dungeon. Jag har inga bilder därifrån men kan verkligen rekommendera om man gillar skräcktemat och historia. Skådespeleri blandat med film och olika åkattraktioner.


Eftersom vi bara ätit en macka till frukost var vi vrålhungriga när vi var klara. Tog oss in till Picadilly Circus och åt middag. Därefter promenerade vi upp genom soho och hittade en mysig bar. Beställde en flaska vin och blev kvar i flera timmar. Eftersom vi var tidigt ute blev det dock en tidig kväll ändå. Men det känns skönt idag. Ännu en natt med massvis av extratimmar in på sömnkontot.

2 kommentarer:

Snorkkis sa...

Vilken kvalitetshelg! Och skoj att får springa i Hyde Park. Gissar att det är fullt med folk på helgerna - har bara varit där på vardagar men även då har det varit mycket folk i rörelse. Tack för tröj-tipset - ska nog önska mig en sån till julklapp!

Ingmarie sa...

tack för inspiration!