lördag 17 november 2012

Mycket bra

Så var det över med utbildning för denna gång. En riktigt givande dag även om det mesta som sades var sådant jag redan visste. Men jag tycker att det är så skönt när jag får bekräftelser på att det jag "vet" är rätt och riktigt. Dessutom tycker jag alltid att jag lär mig någon liten ny grej, så även idag. Lite nya smågrejer här och var, men på det stora hela en bekräftelse på att jag kan.

Nu skulle jag ju såklart genast vilja starta upp träningsgrupper för blivande- och nyblivna mammor. Men riktigt så mycket tid har jag inte för tillfället. Jag har fullt upp med att sätta mig in i mitt nya chefsjobb och därutöver hinna med resten av livet. Men någon gång kommer tiden finnas. Tid för soffmys är det däremot precis nu.

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Det där är jätteviktigt. Att få bekräftelse på att man inte är helt ute i det blå med det man lär ut.
Och alltid lär man sig något nytt oavsett. :-)

Anonym sa...

Skönt med soffmys också! :-)

Johanna sa...

Utbildning och utveckling är alltid inspirerande! Hoppas att nya chefspositionen känns spännande! :)