onsdag 7 november 2012

Tomt
Helt slut är vad jag är. Kanske kan jag till och med komma i säng i tid? Återstår att se. Alltid lika spännande. Jag vet egentligen inte varför jag är så trött, men grejen är att det inte är fysiskt. Det är mest huvudet som är tomt. Tomt men snurrigt. Jaja, det ordnar sig nog. Jägmästare iallafall vara pigg tills på fredag och lördag för då väntar run off (kick off) med jobbet. Jag ser fram emot såväl tuff träning som god mat, sen kväll och tidig uppstigning för morgonjogg. Vi vet inte så mycket om vad som sker mer än träning inne och ute samt middag på kvällen. Roligt ska det iallafall bli att få träffa kollegor från andra delar av landet och göra leva det vi är bäst på; löpning (och en sen kväll misstänker jag...).

1 kommentar:

Ingmarie sa...

Så där är det nog för alla då och då. Det vänder!
Och oavsett lär det bli mycket påfyllt i helgen. Kul!