onsdag 1 augusti 2012

Ny snabb (?) frisyr
Idag har jag skaffat (nygammal) sommarfrisyr. Tänkte att det var dags nu ett år senare. Jag har tänkt klippa mig i typ ett halvår, men alltid har något kommit emellan. Är det inte tidsbrist (det där med prioriteringar...) så är det obeslutsamhet angående vilken frisyr jag egentligen trivs bäst i eller helt enkelt för mycket andra grejer som pengarna ska räcka till. Men idag så. Blir jag snabb nu? Kvällens lätta distans bevisade då inte något, rejält sega ben, men det var väl i och för sig lite väntat efter dubbelpass och förmycket fika till förmån för lite väl lite mat igår. Men lika bra att de vänjer sig för kommande dryga vecka blir rätt tuff. Därefter får de massvis av sol och latande på Sicilien!


- Posted using BlogPress from my iPad

15 kommentarer:

LinnaLi sa...

Snyggt! Jag har också klippt mig kort, känns skönt när man tränar mycket!

Ha en bra kväll!

Linda

Västgötskan sa...

Jättesnyggt!! :-)

Jenny sa...

Snyggt!

LinaTriathlet sa...

TokSNYGG!!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Vad fin du blev! Du passar verkligen i den frisyren!

Anna (Orka mera) sa...

Superfint! Frissan ser grymt snabb ut dessutom :)

Carina sa...

Värsta persfrissan!!! Snyggt också!

Hanna sa...

Så himla snyggt!! Frisyren klär dig verkligen.

Daniel sa...

Snyggt och snabbt!

Ann sa...

Helvete vad snyggt, du passar SÅ bra i den där frippen!! Jag tänkte också klippa av mig till hösten men en kompis sa att nu när man blivit friad till ska man spara ut håret, haha. Så spara hår & pengar är väl vad jag får syssla med några år då ;-).

Snorkkis sa...

Jättesnyggt! Säkert snabbt också. Och nu kommer jag på varför jag känner mig så långsam just nu... har inte klippt mig på typ ett halvår.

Jonna sa...

men så fint! det passar dig kanonbra!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Riktigt snyggt!

Jenny sa...

Superfint! Vart klippte du dig? Luggen blev så fin och jag vill också gå till någon som kan det där!

Löpning & Livet sa...

Tack igen! Jag klippte mig på Moc, på Åsögatan.