torsdag 30 augusti 2012

En gammal dag och en ny dag

Vilodag igår. På alla fronter. Jag tror inte jag gjorde någon nytta på hela dagen. Ja, förutom att jobba en halv dag och laga middag. Men det var nog det enda. I övrigt bara slapp och mys och slö. Det är ganska skönt med sådana dagr ibland. Även om det någonstans där inne i hjärnan ligger saker som behöver göras och pockar på uppmärksamhet. Bara att ignorera och övertyga sig själv om att de görs minst lika bra en annan dag. Huvudsaken är ju att saker görs i tid.


Idag jobb i nya supersköna Röhnischkjoltights vi fick på jobbet igår. Inget att springa i men supersköna att jobba och mysa i.

Det känns bra att vila dagen efter ett bra pas tycker jag. Liksom förstärka känslan av form och bereda plats för ännu mer. Bygga upp och förbättra. Bli starkare helt enkelt. Även om Tjejmilen på lördag inte är något av mina huvudmål så vill jag såklart göra en bra tid. Därför kommer jag ta det lite lugnt i ytterligare två dagar nu. Dock springa. Idag lätt fartlek med fokus på korta ökningar och imorgon bara lugn hemjogg på jobbtrötta ben. Sedan får det gå som det går. Jag tror det kommer gå bra, men räknar inte med något pers som sagt. För kuperat och för trångt.

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ja, vilodagar är riktigt skönt emellanåt. Och WOW vilket pass du körde!! Du är helt klart värd vilan. Grymt jobbat! :-)

mammaspring.com sa...

Stort lycka till!! Håller tummar och tår för dig! Inte för att du behöver det... kommer att gå galant!

Daniel sa...

Lycka till på Tjejmilen!!!

Jonna sa...

åh, jag vill också jobba i löparkjol och snygga, sköna löparskor!

LinaTriathlet sa...

Snygging!

Vilodagar är bra dagar, de som jag måste bli bättre på!

Lycka till idag! Hejar på dig!!