måndag 6 augusti 2012

Dags för Body Balance

Efter en dag med shopping (Det var det (linnet) jag försökte visa nedan, men det gick väl sådär), lekparksfika och plaskdammsbad är det snart dags att byta om till Body Balance-outfiten. Nu är sommaruppehållet nämligen slut. Hoppas jag inte glömt hur man gör...

Jag tar en dags extravila från löpningen (Även gårdagens långpass gick otroligt segt!) så får vi se om det får ordning på den tunga känslan. Det kan vara så att vi (det går tungt för Martin också) går omkring med nåt virus i kroppen. Det som Sixten hade förra veckan som gav blåsor i munnen troligen. Jag har nämligen fått lite tendenser till blåsor på tungspetsen. Men känner mig som vanligt i övrigt. Vi får se vad som händer.

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Carina sa...

Hoppas du får vara frisk! Kanske är värmen som segat ner er. Jag tycker den har varit lite jobbig i helgen

Amanda sa...

Jag borde absolut träna bodybalance liknande träning, är så stel i kroppen. Hoppas du klarar dig utan något jobbigt virus! :-)

Jonna sa...

Snyggt linne! Hoppas att BB gick bra!