fredag 3 augusti 2012

Precis som förr fast lite tyngre

Jag skulle ha morgonjoggat i morse men var så ofantligt trött att jag sov vidare. Två extratimmar blev det totalt och först 8:30 klev jag upp för gott. Lyx med sovmorgon! Everton Martin som sagt börjat jobba igen fick jag ta med mig Sixten på en springer istället. Eftersom det regnade på morgonen trodde jag att det skulle vara svalt och skönt ute. Det var det INTE. Fruktansvärt kvavt och fuktigt och är solen kom fram ännu värre. Dessutom träningsvärk lite här och var.


Det märks att Sixten inte är någon bäbis längre. Riktigt tungt börjar det bli att springa med vagnen. Så det där eld att skaffa en ytterligare lite lättare springvagn är det nog strax dags att skynda på. Idag ville jag ha ett lätt pass och gick därför i de längsta uppförsbackarna. Det gör jag visserligen ofta annars när jag springer med vagnen också, men idag lite mer. Snittpulsen hamnade hur som helst på 71% och det var bättre (lägre) än väntat ändå. Snittfart på 6:11 min/km vilket också var bättre (snabbare) än väntat. 13,4km totalt. Brabra.

5 kommentarer:

Jonna sa...

Såklart det är skoj att åka vagn med dig, då bara flyger man ju fram!

mammaspring.com sa...

Men jisses - det blev ju ett långt pass! Härligt!! Du är strong som ger dig ut i värmen!

Jenny sa...

Underbart! Jag körde också en vagn-jogg i dag och visst märks det när de "små" blir tyngre!

Carina sa...

Jag testade ju att springa med en babyjogger i helgen då vi sprang från Norrköping. Och jag har full förståelse för att du går i uppförsluten, det blir rätt tungt där!!

Snorkkis sa...

Lite tyngre och lite bättre träning. Bra jobbat där!