måndag 27 augusti 2012

Äntligen lite flyt

Alltså. Livet som instruktör är verkligen en bergochdalbana. I synnerhet livet som instruktör i Body Balance. Iallafall om man är jag. Det kan gå så himla dåligt. Koreografin känns svajig. Coachingen är ännu värre. Kontakten med deltagarna obefintlig och allt känns i allmänhet fruktansvärt dåligt. Men så kommer de där stunderna, eller passen, där precis allt bara stämmer. När precis allt flyter på hur bra som helst och man inte kan förstå hur det kan kännas på något annat sätt än just så. Det är de stunderna, de passen som gör att det är värt att lägga så mycket av sin fritid (eller ja, man får ju lite betalt också) på att ge av sig själv till andra.

Idag var en sådan stund. Idag kände jag mig grym. Det är möjligt att deltagarna inte märkte någon skillnad alls, men jag gjorde det definitivt. Äntligen! Det var nämligen nära att jag helt gav upp strävan efter att bli duktig på att instruera Body Balance. Men nu fick jag ny energi att fortsätta kämpa på. Så värt!

3 kommentarer:

Livskraft sa...

Härlig känsla. De passen är fantastiska då allt stämmer! Skriv ned o spara ta fram lappen vid behov;0)

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Vad härligt att allt kändes bra på passet! Håller med om att det kan vara svajigt att vara instruktör. Men så är det väl med allt; ibland har man bra dagar, ibland har man dåliga dagar.

Jonna sa...

åh vad härligt! Jag har förstått att du kämpat på med bb, så värt att det ger utdelning nu!