fredag 10 augusti 2012

Hejdå på ett tag!

Jag klämde in ett pass mitt i packningshetsen. En knapp mil lång vagnjogg runt Hammarby sjö. Längs vattnet och i värmande sol, liksom som en hint av vad som komma ska. Även fast det var före frukost var jag riktigt pigg! Åt visserligen tre från gårdagen överblivna godisar innan, så lite glukos fanns i systemet, men ändå. Vilken skillnad mot övriga pass den senaste veckan. Två vilodagar gjorde tydligen susen. Och mer lugn kommer det bli i en vecka från nu.


Nu tar jag en veckas paus fårn hela vida internet. Ha så skoj utan mig. Om jag mot förmodan skulle ha något väldigt viktigt att skriva av mig kan det hända att jag besöker något internetcafé, men troligtvis inte. Ingen idé att titta in här alltså. Följ mig via bloglovin i så fall så märks det om jag får abstinens.


Och appropå bloglovin. Jag undrar hur många olästa inlägg jag kommer ha när jag kikar in igen om en vecka. Ska vi slå vad? Jag gissar på många hundra. När jag var borta i ett dygn i samband med förlossningen hade jag nästan hundra olästa inlägg som väntade på mig. Hur många blir det nu tro?

10 kommentarer:

Jenny sa...

Ha en underbar semester nu!

Jonna sa...

men ha det helt underbart!!! Släpp alla vardagsbestyr, internet finns kvar om en vecka, läs massa bra böcker och tidningar, bara fyll på depåerna med sol och energi! :))

Marre sa...

Ha det så skönt nu och njuuuuut!

Suzan sa...

Ha det så skönt!!!

Snorkkis sa...

Enjoy!

Livskraft sa...

Ha en underbar sem

Johanna sa...

Njuuut av semestern! Hoppas att ni går dn fantastisk vecka!

Ann sa...

Ha nu en helt UNDERBAR semester och fokusera på familjemys, solsken, bad, god mat och träning! Inget internetande, det får du tusan lova.
Ser fram emot att läsa om resan sen, har aldrig varit där men är supersugen på att åka. Italien är favvodestinationen!
KRAM

LinaTriathlet sa...

Ha en underbar semester! Njut och bara ha det gott! :)

Amanda sa...

Ha det skönt och njut. Jag hade tre dagar med familjen ute på holmen utan varken internet eller mobil. Verkligen skönt och nödvändigt ibland :-)