torsdag 9 augusti 2012

Verkligen konstigt

Ja, det är verkligen ett mysko virus det här. Jätteont i hela halsen så fort jag svalde igår kväll, för att känna absolut ingenting när jag vaknade i morse. Men det får väl bli en extra vilodag till för säkerhets skull. Skada kan det ju inte göra. Kanske hinner jag med en morgonjogg eller vagnjogg imorn om det fortfarande känns bra då. Vi åker ju först på eftermiddagen.

Lekparkshäng och kort promenad hände på förmiddagen. Fundera över packningslogistik och vad vi egentligen behöver ha med oss står på agendan i eftermiddag. Det och att köpa några smågrejer. Typ några tidningar att ha med som substitut till internet. Böcker har jag redan lagt fram två stycken. Återstår att se om jag orkar ta mig igenom den andra. Men samtidigt kan jag ju inte blunda för verkligheten. Även om jag blir så arg att jag blir ledsen.

6 kommentarer:

Snorkkis sa...

Mystiskt. Men hoppas att det var bara lite irritation som försvann snabbt. Ha nu en skön och avslappnande resa! Lyckos er!

Anonym sa...

Det är en bra bok, så det orkar du nog. Vilken är den första boken då?

Ha en toppensemester och hoppas att du blir frisk och hittar tillbaka till toppformen snart :)

/Mina

mammaspring.com sa...

Håller tummarna för att det onda försvann och inte kommer tillbaka!

Löpning & Livet sa...

Ja jag hoppas att det är över!

Mina: funkar inte länken? Johan teorins Nattfåk är det iaf.

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Vad konstigt! Men skönt att det känns bättre, hoppas det håller sig så.
Spännande med er resa, njut nu och ha en underbar semester:)
Vi hörs när ni kommer tillbaka!

anneliten sa...

Vissa böcker är jobbiga att läsa - men det är ofta de som ger något efteråt. Du påminner mig om att jag förra sommaren lämnade Jonathan Safran Foers "eating animals" halvläst. Orkade liksom inte. Mitt i grillsäsong och så. Kanske dags att ta tag i den igen.