lördag 18 augusti 2012

Hemma!

Vi har haft det jättebra men som alltid är det skönt att komma hem. Med mig hade jag bruna ben och prick 600 olästa blogginlägg. De bruna benen är kvar än och jag har skummat, läst och raderat mig igenom nästan alla blogginlägg. (Alltså, nu låter det ju som att jag har något slags tvångsmässig relation till bloggar, men det har jag inte. Bara lite hihi.) Jag har registrerat 3 springturer på Jogg. Vi har sovit i egna sängar och tvättat massor av tvätt. Efter en vecka med med sol, väldigt mycket värme, hav, massor av mat och andra godsaker (Energilagren är verkligen sprängfyllda nu!) har jag nu huvudet fullt av planer, fundringar och allmänt virrvarv av kaos. Ikväll när Martin springer Midnattsloppet (Hade varit kul att kolla, men eftersom Sixten börjar förskolan på måndag är det nog bra att han får återgå till sina vanliga sovurtiner nu.) ska jag sätta mig med en stor kanna te, något att mumsa på och min skrivbok. Strukturera, planera och organisera.
Jag drog på mig en förkylning för några dagar sedan, men nu känner jag mig tillräckligt pigg för en liten springtur igen. Inte lika varmt men förhoppningsvis riktigt lätt. Energilager you know.
Äh, jag slutar där för nu och bjuder på en liten glimt av en vecka i Sicilianska Trapani.
Jag var lite lätt irriterade på att Sicilianarna envisades med att köra bil på de mest trånga gränder och att de nästan inte kan någon engelska, men jag tror definitivt att jag kan tänka mig att åka tillbaks!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina bilder!!
Det ser ut som ni hade jättebra!
Du är så fin på alla bilder!!
kram

Jonna sa...

Välkommen hem! Du är saknad i bloggosfären ;) Heja Martin i kväll!

Snorkkis sa...

Härliga bilder! Välkommen hem!

Amanda sa...

Snygga bilder! Välkommen hem. :-)

mammaspring.com sa...

Ni verkar ha haft en härlig vecka! Måste erkänna att jag är lite avis på bilden då du springer på sandstranden!! Härligt!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Ser ju väldigt trevligt ut:) Det verkar inte gått någon nöd på er:)
Kul att ni är hemma igen. Springa ihop snart?

Löpning & Livet sa...

Tack fina ni!