söndag 26 augusti 2012

Övertalningskampanj pågår

Kan man vara mer omotiverad? Det regnar ute. Jag tycker inte om tanken på att jag ska springa långpass när det regnar ute. Egentligen tycker jag att det är ganska skönt att springa när det regnar, men det glömmer jag alltid bort när jag sitter där inne och surar. Det är mörkt och höstigt ute. Egentligen älskar jag att springa på hösten, det är då luften är som behagligast och tempersturen som skönast. Det är mysigt att sitta inomhus och dricka kaffe när det regnar ute. Egentligen tycker jag att det är ännu mysigare att sitta inomhus och dricka kaffe när det regnar om jag dessutom har sprungit i regn och sedan duschat varm innan dess. Jag är så omotiverad vad gäller långpass just nu. Ja, det må vara hänt, men egentligen är det under långpassen jag tänker som bäst. Just det. Klart att det kommer bli ett långpass. Jag ska bara mysa lite mer inomhus först. Och försöka hitta något slags pepp. Sluta vara så himla omotiverad. Ville jag bli en bra springare eller inte?? Ja just det. Och det med basta!

3 kommentarer:

LinnaLi sa...

Ut och kuta med dig! Jag vet ju att du vill ;D

Ha en skön tur!

Linda

mammaspring.com sa...

Vill gärna se en rapport över hur glad du är över att du gav dig ut!! :)

Johanna sa...

Hoppas att det blev ett fantastiskt skönt långpass!

Nu ska Moa och jag baka dina "ultimata bollar" :) Eller nån variant av dem, med samma ingredienser i alla fall ;)