söndag 26 augusti 2012

Vardagsskor först, springskor sedan
Jag fick ett infall av städmani. Jo, jag får det ibland (alldeles för ofta om du frågar Martin...). Eller idag kanske mest organisera- och sorteramani. Kände att jag måste till Ikea för att skaffa diverse förvaring. NU PÅ EN GÅNG! Så jag är på väg. Springskorna får rastas ikväll. Regnet öser fortfarande ner btw. Härligt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Tove sa...

Haha, känner igen det där! Finns inget som känns viktigare än att få organisera och sortera när den känslan faller på.

Sara sa...

Jag är med på den där. Ikea behöver besökas för att få ordning på förvaringen. Men jag har hittills prioriterat träningsskorna framför vardagsskorna. Kanske kan kombineras genom att springa längs labyrintgångarna på Ikea?

Ingmarie sa...

Undra om de är av samma sort. Din o min man. ;-)
Hoppas och tror att du fick ett härligt långpass.