tisdag 31 juli 2012

Saker jag gjort sedan sist

Vi har mammafamiljen på besök och ägnar oss åt en dos turistande (fast väldigt liten ändå, Skansen räknas nästan inte), en dos slöande (inklusive en hel del fikande) och en dos barnpassning/löpning.


Igår shopping och badande, ingen träning alls. För att jag inte orkade. Inte på grund av trötthet utan endast ren och skär lathet. Rätt lyxigt med semester ändå. Idag morgonjogg och sedan Skansen. Tyvärr var Sixten väldigt ynklig och uppskattade inte djuren så mycket som han förmodlingen skulle ha gjort om han varit helt kry. Han småpep en fjärdedel av tiden och sov resten. Vi andra hade dock kul. Dagens sötaste var definitivt de små lodjursbäbisarna. Det roligaste ett gigantiskt vildsvin. Djur är härliga!


När vi kom hem blev Sixten som ny igen och vi har fått nytt hopp om att det snart är slut på det där elaka viruset han drabbats av. Skönt. Och roligt att få tillbaka den vanliga toddlern. Lika roligt att få till ett backpass. Lång backe. Ca 330-340m upp, lika långt ner. Sex gånger, fokus på teknik framför fart. Jag tycker backträning ger mig så mycket mer då. Inga höga mjölksyrenivåer men ändå rejält med flås. Perfekt. Nu tänker jag äta choklad.


- Posted using BlogPress from my iPad

3 kommentarer:

Carina sa...

400 meter! Det låter som en riktigt lång backe!!! Är det Hammarbybacken du kör i då eller?

Karin sa...

Två pass om dagen varar ett kvalitet? Galet!

Jonna sa...

åh vad härligt att göra somriga aktiviteter! mmmmm semester!