lördag 21 juli 2012

Skog och sällskap

Jag och Lisa har länge försökt synka våra träningsscheman och övrigalivetkalendrar för att få till ett pass ihop. Idag blev det äntligen av. Eftersom Lisa kan Nackareservatskogen väldigt mycket bättre än mig blev det en liten guidad tur där. Jag har hittills mest sprungit i de norra delarna, men nu fick jag se en del söderut också. Verkligen fint och lite häftigt att naturen finns så pass nära i en storstad som Stockholm. Närmsta vägen har jag runt 2km till reservatet, Så nära, men ändå tar jag mig dit alldeles för sällan. Nu får det bli mer i fortsättningen för nu kan jag lite fler vägar och har egentligen ingen ursäkt alls för att låta bli.

Jag hade 4,5km till vår mötesplats och sedan sprang vi en lagom tur i reservatet innan vi vände hemåt igen. Tiden gick så fort och kilometrarna tickade på. Jag som tänkt mig runt 15km fick nu plussa på ytterligare 4 stycken till samlingen. Ett kort långpass bara sådär. 19km bonus. Eller ja, fyra kilometer bonus då. Imorgon blir det ett medellångt långpass men innan dess ska jag njuta av min första semesterdag. Den första av många. Fast allra först dusch, lunch och sedan lite vila bredvid de två övriga om jag hinner innan de vaknar. Lunchvila är bra grejer.

2 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Häftigt!! Man blir så glad då det blir pluskilometer och sällskapet är oftast det som gör den stora skillnaden! Njut av din semester!!

Löpning & Livet sa...

Visst är det så. Jag ska njuta!