måndag 2 juli 2012

Bonusvilodagsfunderingar

Min Body Balance-klass har tagit lite sommaruppehåll och med det tar jag en dags bonusvila idag. Aldrig fel faktiskt. Det är lätt att bara ånga på och bli glad när det går att tränga in lite bonusträning. Bonusvila är minst lika bra tycker jag. Enda minuset är att behöva trängas i kollektivtrafiken. Eller ja, jag kunde ju tagit cykeln men hade typ ett halvt (stort!) skåp med diverse skor och andra grejer (Shoppat för mycket på sista tiden...) att frakta hem så cykeln fick stanna hemma. Däremot ska jag använda den för att snabbare ta mig fram till ett väntande paket. Dörrfästet till TRXen har kommit. På vägen dit ska jag fortsätta lyssna på Klara Zimmergrens sommarprat som jag påbörjade under kollektivtrafikresan i morse. Jag har inte kommit så långt ännu, men kan redan nu nästan lova att det är mycket lyssningsvärt! Jag ska nog också köpa mer vaniljkesella så att jag kan ta ännu en bit av jordgubbspajen jag bakade igår. Sedan ska jag läsa ikapp mig på bloggar, ladda för 3x2000m imorgon bitti och kanske hinna läsa några sidor i boken jag påbörjade igår. Inte den jag lyssnar på utan den jag läser. En riktigt bok. Jag älskar riktiga böcker och måste köpa ny bokhylla snart. Kanske bygga ett bibliotek. Måste bara skaffa ett stort hus först. För jag ska också ha ett träningsrum med löpband, spinningcykel och diverse funktionella styrkeredskap. Och en stor uteplats där jag kan sitta och läsa. Och en fin trädgård som sköter sig själv. Hm. Drömma kan man.

5 kommentarer:

Jonna sa...

Jag får inspireras av din träning ännu mer nu, när vi tävlar för nästan samma mål (inte samma tidsmål då) men iaf samma distanser, Lidingö osv. :)

Tror kroppen tackar en för bonusvila ibland! Så att den kan ta åt sig all fin träning också.

Fit-Eva sa...

Hahaha, ja det där hemmagymmet jobbar jag på noxå! I hemlighet då, för att inte resten av familjen ska förstå att gillestugan i källaren håller på att förvandlas, hehe.
Och ja, trädgårdar som sköter sig själva med prunkande blommor - man kan ju drömma ;-)

LinaTriathlet sa...

Och drömma får man:)! Jag drömmer om ett cykelrum, så länge får vardagsrummet agera ett! :)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Jag ska också ha ett stort hus! Det är bra med drömmar, så har man nåt att sträva mot och försöka infria:)

Karin sa...

Man måste drömma. det är liksom balsam för själen :-)