måndag 16 juli 2012

Har man dealat så har man

05:30: uppstigning
05:45: frukost 1
07:00: avfärd
09:00: framme
09:25: frukost 2
09:45: jobba


Så ser morgonens schema ut. Avfärd betyder sådan i springskor. En sådan tur som kallas långpass. Ett sådant pass som egentligen skulle ha sprungits igår, men som jag när regnet började ösa just som jag hade bytt om skippade. Efter att ha flängt runt en massa ensam med Sixten hela helgen tog energin slut just där. Ett par timmas umgänge med båda de andra familjemedlemmarna och sedan bara med den stora som precis kom hem lockade definitivt mer. Så jag dealade. Soffmys en söndagskväll mot långpass en måndagsmorgon. Taget. Men redan när jag gick och la mig lite i senaste laget och sedan inte kunde somna började jag ångra mig. Nu med frukosten nästan uppäten känns det ok. Har man dealat så har man.


- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Känner igen den där känslan. Inte alltid bra att deala med sig själv. Kropp och huvud är inte alltid överens...
Hoppas det blir ett bra pass ändå. :-)

Kram!

Jonna sa...

Det är karaktär det, att lägga det en måndagmorgon istället!

anneliten sa...

Tur att du inte har ett jobb där du behöver börja klockan 7 :-) Ibland måste man ge sig själv lite "slack". Duktigt av dig att ta igen det en måndagmorgon. Tvivlar på att jag orkat det.

Carina sa...

Ja, ibland så får man allt prioritera om. Det är viktigt tycker jag att göra det utan att stressa upp sig över att det inte blev som man tänkt sig! Hoppas långpasset gick bra!