torsdag 5 juli 2012

En ganska bra känsla

Jag försov mig idag och vaknade en dryg halvtimme efter att jag skulle. Det kan vara bra att sätta på alarmet... Det här betydde att frukosten fick ätas en dryg halvtimme senare än vanligt, en knapp timme innan det var dags att springa iväg på tempo pass. Således fick det bli en lite mindre frukost än vanligt. Nöjde mig med en portion havregrynsgröt istället för en och en halv. Behöll juicen men hoppade ägget. Drack endast en liten slurp kaffe.

Tänkte att rester av gårdagskvällens godispåse förmodligen fanns kvar i systemet som kallas kroppen och hoppades på tillräcklig energi och pigga ben för att orka med.


Det gick helt ok. Fartmässigt ungefär som jag trott men med en bättre känsla än jag förväntat mig. Alltid roligt när det blir så. Ett upplägg med 5km successiv ökning av farten där jag börjar med väldigt lugn uppjogg de första kilometrarna. väl uppe på 5km behåller jag sedan farten i ett visst antal kilometer, idag 3. därefter nedjogg, idag på 2,4km.

Nu blir det frukost igen. Den här gången en stor kopp kaffe och en stor ostmacka. Smakar extra bra efter tempolöpning.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Jag blir så himla imponerad av dig som springer så välplanerade pass till jobbet! Härligt att känslan var bra.

Jonna sa...

härligt jobb, håller för övrigt med ovanstående kommentar!

mammaspring.com sa...

Två frukostar är inte illa! Och bra pass du fick till trots försovningen!

Carina sa...

Härligt! Jag längtar också efter lite tröskelpass. Ska försöka få till ett bra i nästa vecka.

Imponerad av att du får till dessa pass på morgonen!!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Bra gjort att försova sig och ändå hinna med löpningen!

Ingmarie sa...

Du kanske skulle äta frukost hela dagen. ;-) Bra jobbat!

Löpning & Livet sa...

Lisa: TACK! Jag inspireras av ditt höga tempo på alla pas och lopp!

jonna: tack fina!

mammaspring: kanske man ska slå till på tre någon dag? :)

carina: vi får ta ett ihop någon dag!

karin: ja, tur att det bara var en halvtimme :)

ingmarie: Varför inte! :)