söndag 8 juli 2012

Fullt upp med roliga grejer

Vad sägs om sovmorgon (dock inklusive en stunds vakenhet mellan sex och sju ungefär) och utestyrketräning? Vad sägs om årets första dopp och skogslöpning? En mycket bra mix säger jag.


TRX-träning i tabataform. Hela kroppen aktiverad. Kritvit är jag förutom lite om axlar och armar, men jag undrar om inte ljuset gjorde det ännu värre? Kanske, kanske inte. Men snart är det semester och mera tid utomhus.


Åtta övningar hann jag med innan det var lunchdags. Därefter var det dags för bad med tillhörande fika och efterföljande lekparkshäng. Sen, äntligen, fick springbenen komma ut en sväng. Tyvärr ingen kamera med, men annars hade ni fått se landsväg kantad av lupiner, grusväg kantad av kossor, skog och vatten. Skogsväg (nja snarare sankmark, så jag vände om och tog grusvägen hemåt igen), hästar och får. En annan löpare stötte jag på och en och annan bil, annars bara stillhet.


Kuperad medelhård distans blev det. Oplanerat och spontant. Drygt 13km tillslut. Egentligen skulle jag betat av tio till, men den oplanerade sovmorgonen satte stopp för det. Men same, same. Formbyggande på olika sätt.

- Posted using BlogPress from my iPad

11 kommentarer:

Johanna sa...

Jag håller med, låter verkligen som lite av allt det bästa!

LinaTriathlet sa...

Vilken härlig dag full med roliga aktiviteter :)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Låter som en dag helt i min smak:)
Jag fick sovmorgon OCH en timmes lur på eftermiddagen. Lyx!

Jenny sa...

Bästa av allt liksom! Härligt!

anneliten sa...

Låter som en dag helt i min smak!

Löpning & Livet sa...

Helt perfekt!

Mia sa...

Jag ser framför mig att om jag skulle hänga i ett par sådana där TRX så skulle det bli katapulteffekt. Haha..

Imponerande!

mammaspring.com sa...

Känns som en perfekt dag!

Jonna sa...

men åh, underbart ju! Vad glad jag är att du får sådana fina dagar! Det bästa av allt.

Carina sa...

Like!!! På den dagen! :)

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Åh vilken härlig dag! Och vad modigt av er att bada! (Jag är en badkruka...)